31/8

Tjoho !

Har varit i skolan idag.Slutade typ halv 3, så vi slutade tidigare för vi slutar typ 15.10 eller något egentligen menmen det är ju sjukt najs! Ja när jag kom hem så softade jag bara framför tvn och sånt. Och nu sitter jag här och pumpar musik. Ska snart plugga faktist, engelska&svenska typ.
Får se vad som händer ikv om jag orkar göra något eller så kollar jag på någon bra film och myser.


Juste det är ju den sista Augusti idag. Lite deprimerande sådär men jag tycker att hösten är jätte mysig iaf September&Oktober, sen är ju november bara helt jävla värdelös. Nog med det.

kram


vaken


Vaknade typ halv tio idag, sen har jag bara tagit det lugnt tills nu. Vet seriöst inte vad som händer idag, tänkte ringa emma men jag tror att hon fortfarande sover så jag väntar nog med det.

Ja igår så stannade jag faktist hemma, var rätt nere och så.

men ni får ha en bra dag!

...

usch jag är så himla uttråkad. Väntar fortfarande på att Saga ska komma hem. som hon skulle gjort för en och en halvtimme sen. Men jag ska snart göra vid mitt hår iaf och jag hoppas verkligen hon är hemma innan 9 annars tror jag seriös jag skiter i det. Kan ju inte sitta här och vänta på henne hela kvällen?

Det märks verkligen att sommaren är typ slut, det är riktigt kallt ute...

29/8

Halluja!

Har precis duschat och har ansiktsmask nu. ska ta av den snart hehe.
Men iaf ikväll skulle jag egentligen till Bech med dom bästa men sen blev det ändrat för min del (de andra ska fortfarande dit) eftersom jag inte har så kul med det folket så ska jag till lomma och va med min underbara Saga, som jag inte har träffat på typ 100 år känns det som :(
Men ja vi får se vad vi hittar på, kanske vi bara stannar hemma och tar det lugn eller fest kanske? Om det blir fest ska jag ha på mig min nya klänning från gina, fast jag designar om den lite,den är ju way to long!? knälängd typ...

Men nu ska jag snart börja fixa mig lite smått. Oj nej det ska jag verkligen inte haha trodde klockan va tjugo i sex inte tjugo i fem. Saga ska inte ringa mig förens runt sju så jag kan ju fan chilla lite. Måla naglarna kanske?
Aja vi får se, skriver innan jag drar också!


Jag&älskling i höstas tror jag !


God morgon!

Vaknade för ett tag sen och har bara drucit te o tatt det lugn nu.
Ska upp och ta på mina jobb kläder och sen iväg att måla!
höörs sen

ovant med smink

Håller på att fixa mig nu och usch nej jag hatar verkligen att sminka mig!
Tycker det är mycket skönare utan smink i skolan o så för då är man oftast trött och kan gå där och gnugga sig ögonen utan att mascaran fuckar totalt , det är så himla härligt !
Visst jag tycker ju att jag är mycketmycket snyggare med smink och man blir liksom självsäkrare. Menmen cred till människor som vågar gå utan smink på stan och överallt!




Ändrade planer

WOHO ändrade planer blir ingen myskväll för mig, det blir pardey som det var planerat från början!
Fast jag ska dock inte dricka någonting, jag kan ha askul utan sprit och speciellt när jag är med mina bästa vänner och över härligt folk!
Jag ska snart äta (är dock inte alls hungrig, sitter och äter godis hehe (a) .. ) Sen ska jag börja fixa mig eftersom jag inte har smink i skolan längre och bara har håret uppsatt så tar det lite längre tid än om jag bra skulle bättra på sminket och fixa håret. Ska iaf välja ut kläder nu, blir nog rätt vanligt eftersom jag är rätt död.

Ha en så jäävla bra kväll nu !



Ser ut såhär just nu, aah törkish pibber (L)


28/8

Hejhopp!

Kom hem från skolan för ett tag sen as härligt med helg eller va säger ni ?
Sitter iaf och lyssnar på Michael Jackson- you are not alone. sjukt härlig låt när man är lite seg och nere sådär.
Men ja ikv vet jag inte vad som händer, skulle egentligen varit partyparty men det blir imorgon ist. Är sjukt myssugen vill nog bara sitta hemma med nån och titta på film eller något. Jag behöver verkligen en sån kväll, det är iaf bättre än att gå omkring ute i Åkarp och göra absolut ingenting!

Usch jag måste verkligen fixa en snygg design nununu!


Ha en underbar fredagskväll nu !



..

Så nu har jag lagt in bilderna på sakerna och typ 130 andra bilder (:


















Diadem: 40 kr Glitter
Klänning/tunika: 99 kr gina (rea)
Kofta: 199 kr gina
Väska: 249 kr gina

Förlåt för den dåliga kvaliten men min kamera dog.

26/8

Hejsan gullungar!

Ja som sagt var min dator sönder , eller inte sönder men internet funkade aldrig men nu har pappa fixat det så det är ju asbra !

Idag har jag varit i skolan, hade inget smink och håret var ju knappast fixat. Menmen jag slutade runt halv 2 och sen pluggade jag lite för att ha det gjort liksom, det är ju bättre att ha gjort läxorna för tidigt än försent!
Nu har jag precis kommit hem efter lite shopping, först var jag på Nova med mamma&lillasyster men den väskan jag ville ha fanns inte där så jag köpte en klänning/tunika eller nåt och en kofta, kan visa sen. Men iaf så kom vi hem och eftersom jag jättegärna ville ha väskan så hoppade jag på min cykel direkt och djurade iväg till Burlöv Center. Och den fanns där ofc, så köpte den och sen ett diadem.

lägger upp bilder på sakerna jag handlade sen.

Puss på er!





dålig uppdatering
Hello bloggen!

Sorry för asdålig uppdatering men min dator är sönder, så just nu sitter jag där nere vid mina föräldrars dator.

Jag väntar på emma nu hon ska komma runt kl 2 till mig för vi ska se film. Sen efter det hittar vi väl på något, men det är ju söndag så det blir nog en rätt seg dag utan smink och mjukiskläder på haha (perfekt dag (a)..) 
 
aja men vi hörs senare !

Vad skulle världen vara utan musik?

Heejsan bloggen!

Har fixat lite saker med emma&ik idag och nu ska jag snart göra mig iordning för vi ska ta tåget halv 7 och innan dess ska jag hinna äta och så=)

Det blir MF ikv som jag skrev igår, vi ska se NRJ-in the park och sen ska jag&emma vidare till folkets park där Dead by april spelar. Ah jag längtar verkligen, jag lever i stort sätt för musik klarar mig absolut inte utan det! Musik är en av det underbaraste sakerna i hela världen och jag förstår mig inte på folk som kan sitta på t.ex. ett tåg i flera timmar utan att lyssna på musik , själv klarar jag inte att sitta vid datorn mer än 10 min utan musik haha! 





Chill..

Hallåå !

Idag har jag inte gjort så mycket. Drog hem till emma och kollade klart filmen som hon,ik och jag började titta på igår. Sen stack jag hem chillade lite och åt o sånt trevligt. Sen stack jag hem till maja och sen kom emma och ik o vi började kolla på nån film haha sen ville som inte se klart den. Så ja jag drog hem och åt en hel påse popcorn ist, äkta fet.

Och ja nu sitter jag här, snackar med lite olika folk på msn och läser bloggar haha. Fast läst bloggar har jag gjort ungefär hela dagen så jag har märkt att väldigt många seriösa bloggare är helt jävla värdelösa på uppdatering. Jag menar om man tjänar flera tusen kr i månaden på sin blogg så borde man nog uppdatera mer än 1-2 ggr om dagen? Herregud amatör bloggare är bättre än ni är. 

Tror jag ska sova nu imed det är skola på Torsdag så kanske man ska försöka vända tillbaka dygnet lite. Imorgon blir det MF, NRJ-in the park och Dead by april. J A G Ä L S K A R M U S I K

Ha de







En ashärlig bild på mig&emma sen hultsfred, maah gud vad jag saknar det!

Design?

God morgon!

Jag vaknade för några timmar sen och nu har jag duschat. Vet seriöst inte vad jag ska göra idag, känns som om man borde göra något eftersom sommarlovet tar slut snart, börjar ju skolan på torsdag! Usch jag vill verkligen inte och jag börjar ju 9an också det är ju bara värre. En jäkla press är det på alla 9or man måste få bra betyg för att kunna komma in på den linjen man vill och alla nationellaprov det är ju bara H E M S K T !

Haha förresten någon som vet nån som e bra på design?
Jag fattar ju fan ingenting och bloggen är seriöst asful nu.

Nu ska jag ringa emma.
ha de




Tjaa

Har äntligen skaffat en blogg nu , funderat på det riktigt länge faktist men jag tyckte att det kändes lite onödigt innan. Haha som om det inte är lika onödigt nu (?) men iaf känns lite som jag har fallit för blogg grejen men jag har den bara för att kunna skriva av mig lite om saker som händer i mitt liv. Aja nu ska jag kolla på Paradise Hotel.

Ha de


RSS 2.0