Careful - Paramore

åh äntligen har paramores nya skiva släppts på spotify free. Har typ kollat in där varje dag i en vecka för att se om man kunde lyssna på den och idag gick det! Så det till ära blir det en låt från nya skivan.

och med detta säger jag godnatt!♥

 




skor

Fick ett litet ryck innan , så jag kastade mig iväg till burlöv center och kom köpte ett par underbara skor. Jag ääääälskar dem, har tänk köpa dem nu ett tag men idag fick jag nog och bara ville ha dem på mina fötter så nu är jag ett par skor rikare :)


bilden ger dem ingen rättvisa, men hann inte ta en ny..


redan klar med läxorna

så nu har jag kommit hem och redan pluggat klart för idag faktist! Nu känns det så skönt inför resten av veckan för jag kan typ allting till mitt Engelsk prov på fredag o dessutom har jag imorgon på mig att plugga till det också. Sen har jag redan gjort min matte läxa å sen har jag so läxa med men det pluggar jag inte till för det behöver jag inte ;) och det muntliga porträttet gjorde jag idag, jag var så sjukt nervös innan men sen när jag väl satt där och skulle snacka så rullade det på.

Jag har faktist haft en rätt bra dag, hur har er dag varit?



bråttom

Hejhej
Nu ska jag bara göra en snabb update för jag ska snart iväg till skolan.. Hm jag hade terränglöpning imorse orkade verkligen inte bara så sjukt jobbit och speciellt på morgonen!
Men jag ska iaf tillbaka till skolan snart och ja detta är en sjukt chill dag jag slutar 13.35 ashärligt ju! Men jag ska ha min muntliga redovisning eller va man kallar det idag så jag är lite små nervös inför det.

Vi hörs när jag kommer hem från skolan igen sötnosar!


4ever - The Veronicas

über härlig låt, vad ska man mer säga ? haha kommentera vad ni tycker för jag vill liksom veta vad ni som lyssnar tycker om den musiken jag lägger upp :)



hemma

Så nu är jag hemma och har duschat o så precis. najsnajs! gillar verkligen att gymma imed att man inte behöver följa någon speciell tid och inte har någon tränar som står och skriker på en att man ska göra si och så. Imorgon ska jag prova spinning för första gången i mitt liv, någon som har provat det och vet om det är jobbigt eller så ?


B A R C A !


träning

håller på att byta om nu. Ska ju till gymmet, usch det känns som om jag kommer bli en riktigt träningsnarkoman igen, jag har till och med sagt att jag typ ska upp 8 på lördag , BARA för att jag ska hinna gymma`(?)
Menmen jag måste iaf ta på mig typ jätte mycke för det blåser kallt och jag ska cykla typ 2 km så tjocktröja på tack..

Jag lägger upp dagens låt när jag kommer hem runt 9 tiden.


29/9

Hejsan alla söta
Oj klockan är redan 6 och jag har inte bloggat någonting idag, ops my bad.. Menmen jag har haft fullt upp med skola till 15.35 och sen dess har jag pluggat. Nu ska jag snart värma den maten pappa var så snäll att laga till mig innan han och dem andra stack till körskolan, så är själv till nio tiden ikv.

massor av pussar


sovdags .. om ett tag iaf

Tilbaka blev lite jobb och så.. Men nu ska jag göra mig iordning o sen lägga mig och läsa lite :) Medans jag gör det kan ni få njuta av denna söta påg hihi.

xxxx



BRB

ska bara snabbt ut och jobba lite så jag får ihop lite extra cash. Det lär behövas till helgen eller nja egentligen inte eftersom jag fyller år på fredag men jag vill helst ha alla dem pengarna till när jag ska till Rom med min underbara mamma senare i höst. För denna helgen ska det bli paaardey, fira mig ofc :D
Så vi hörs när jag kommer tillbaka runt 10


sjukt härlig bild från lundlund.com


Blame it on the girls - Mika

åh mika underbara mika. Lär bli rätt många mika låtar på dagens låt framöver, typ från hans nya skiva och så. För den är sinneshärlig ! Man blir så glad av hans röst.



studering

har precis ätit. Och nu är det råplugga som gäller haha med det menar jag arbeta intensivt i ungefär 15 min sen tröttnar jag och börja sjunga med låten som spelas. Hehe men jag ska iaf mysa ner mig i min fotölj nu och göra svenskan och engelskan som jag sa att jag skulle göra innan,usch jag e så kasss ibland :(


hemma

nu har jag precis kommit hem, eller nej inte precis men ja ni fattar.. Bara chillat i skolan idag o sen avslutat dagen med ett no prov som gick asbra (kanske för att det var jätte lätt).
Ska snart sätta igång och plugga lite engelska och min svenska, ska ju redovisa på onsdag suck. Menmen ska kolla gossip girl också om ungefär en timme sen tillbaka till pluggandet antar jag.

Usch idag får ni inte se någon "daglig bild" på mig utan tarnågon annan ;)

 


till- baka

så nu sitter jag här nyduschad. Lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Ska snart ta i tu med mitt plugg, kom just på att jag har en så sjukt stressig vecka framför mig, jag ska ha ett muntligt porträtt nångång denna veckan, no prov, engelsk prov, so läxa , matte läxa o jobba extra i matte för jag inte förstår mig på det vi håller på med riktigt o vi har prov nästa tisdag typ-.-

Åh nu kände jag den underbara doften av kanelbullar. Det är ju så sinnes gott ska äta ett antal sen efter maten. Haha jag har faktist ALDRIG bakat kanelbullar det är ju bara helt sjuk eller vad säger ni ?




nu sticker jag..

till gymmet och försöker piggna till lite.. hörs när jag kommer hem


osminkad som vanligt

 


Jag får liksom ingen ordning - Lars Winnerbäck

Larslarslars, han skriver så sjukt bra texter och är bara helt jäääävla underbar . LYSSNA PÅ LÅTEN !






27/9

god morgon sötnosar !

Vaknade halv 9 idag uschusch. Rätt bra att vakna så tidigt ändå men vad ska man göra uppe liksom? Iaf så har jag gjort om min design igen.. haha men jag får inte rätt på texten asså denna du läser nu =) det blir såna mellanrum och jag vet inte hur jag ska få bort det buhuh.
Ah idag ska jag typ plugga för har prov imorgon och sen ska jag till gymmet runt 16 kanske.. vet inte riktigt får se när det blir av.





Ibland gör man rätt,ibland gör man fel - Markus krunegård

Markus Krunegård är kung! Han är nog en tankeläsare för denna låten och typ alla hans låtar e klockrena på hur de flesta människor känner någon gång i livet.




design

hahhah försökte mig precis på en egen design, den blev rätt fuckt det med namnen och så men jag orkar inte göra om det nu så det får vara så sålänge :)

Jag är ju bara jävligt dålig på det men man måste ju försöka right?


 


God morgon

Ja morgon är det inte direkt längre. Jag har ju varit vaken i nästan 6 timmar redan.

Hm ja jag vaknade vid 9 och satte mig direkt och skrev klart min svenska, det tog ungefär 2-3 timmar vet inte riktigt. Den blev lite lite längre än den skulle vara egentligen menmen det får man stå ut med.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, mer än att jag ska med mamma och emma o äta hos mormor och morfar. då passar jag på att fråga min mormor lite om hennes barndom eftersom jag ska göra ett muntligt porträtt av henne nästa vecka. Så då är det lika bra att jag sätter igång.
Efter det ska jag säkert träffa Isabelle och emma , kanske maja om hon inte är hos sin mamma, så får vi se vad vi gör.

Nu ska jag fila och måla naglarna.





seeeeeees

nu har jag fixat klart mig, eller ja snart ska bara fixa mitt hår också. Och jag märkte just att maja har min platt tång och den har hon haft i kanske 2 veckor hehe :o . Menmen nu ska jag dra mig mot tåget om en stund o sen blire bio och fredagsmys <3


Ha världens bästa kväll !



<3

Solen skiner utanför mitt fönster, och jag är så lycklig !



Tik Tok - Ke$ha

det är ju fredag och det betyder festa för dem flesta, så tänkte att denna låten skulle passa att tagga till!
Inte direkt vad jag brukar lyssna på men den blir faktist rätt bra efter ett par gånger. ENJOY!


http://www.youtube.com/watch?v=4OKlzm6BQ8A




25/9

Åh har precis duschat rakat benen mm. As skönt! Har varit rätt off hela dagen vet inte varför borde ju vara fett taggad imed det är helg, eller vad säger ni?
Haha men iaf var i skolan till 14 sen stack jag direkt till gymmet och tränade o så. O ja nu sitter jag här i morgonrock.

Ikv blir det bio med Emma&Isabelle, mysigt värre. Vi ska se the ugly truth och jag tror faktist den är riktigt bra, äkta chicflic eller hur det stavas. Vi ska iaf på bio och innan det ska vi fika i stan.

hur ser er fredagskväll ut?



ett år gammal bild..


Save me from me - Amber pacific

Skulle egentlien ha den akustiska (stavning?) men det fanns inget annat än covers på youtube så det fick bli den vanliga :) Vad mer kan man säga, LYSSNA PÅ L Å T E N !



http://www.youtube.com/watch?v=2zQSu5xORXs

(låten är bara 2,50 ungefär)




24/9

sucksucksuck.. Har det väldigt stressigt här, jag ska vara klar med min svenska imorgon och jag har knappt börjat. O sen blir ju inte saken bättre av att jag har kört fast och inte kommer någonstans? Ne får se till att skriva så mycket som möjligt fram till 9 sen är det criminal minds o sen ska jag lägga emma och så. Hm det blir nog att skicka in arbetet till min lärare i helgen ist, hon är inte så jätte petig direkt, för jag vill ju göra det bra..

Ja idag har jag varit i skolan,som vanligt, inget speciellt hände där. Sen kom jag hem och försökte göra svenska men det var helt blankt i huvudet så det fick bli att kolla på gossip girl och sen försökte jag med svenskan igen då gick det lite bättre men inte direkt bra. Och ja jag har precis lagat mat till mig, Adam och Emma. hehe sen har jag diskat med, duuuuktig ;M . Äsch hur roligt är det egentligen att läsa om vad jag har gjort idag?

Lägger upp dagens låt snart !






Sofia&jag sommaren 08 när vi var på språkresa i england :)


True blood =)

Kom hem för ett tag sen och har precis duschat nu. Känner mig väldigt duktig nu haha. Snart ska jag mysa ner mig i soffan med te och en apelsin o titta på True Blood åh kärlek till den serien asså!
Lyssnar på Adiam Dymott - Pizza  just nu. Härlig lite annorlunda låt såg ju henne på Hultsfred eller nja vi såg aldrig när hon sjöng men helt plötsligt gick hon framför oss inne på festivalen så det var ju lite najs sådär.

Sista jag skriver idag eftersom jag måste gå och lägga mig i tid idag haha. Så med detta säger jag god natt!

förresten någon mer än jag som är true blood beroende?

lovelovelove



gymmet

Nu drar jag och tänar ses runt 9 tiden ! ♥



osminkad och lykke;M


We are golden - Mika

Sån happy låt är detta. Jag blir alltid glad när ja hör den och nu idag behövs den verkligen.
Mika har ju precis släppt ett nytt album också "The boy who knew too much" heter det, det är faktist helt okej vissa låtar påminner om andra han har gjort men hans röst är ju helt jävla underbar!


http://www.youtube.com/watch?v=2WknXCcVThI

 


23/9

Mah slutade för en timme sen ungefär och nu sitter jag här läser lite bloggar och så hehe. Hm måste plugga nu för jag ligger lite efter i engelskan och mitt svenska arbete. Så vi hörs efter det


 

 


Too Late - Takida

Jag kommer från och med idag lägga in en låt. Idag blev det too late med takida för jag tycker att den är väldigt bra och den påminner mig om lite svåra tider i våras.

Men jag har inte klurat ut hur man lägger in youtube klipp på bloggen än. någon som kan hjälpa mig med det kanske?

Men idag får det duga med en vanlig länk

http://www.youtube.com/watch?v=w9Ls8IXyy8c


22/9

Hejhej!

Jag har precis kommit hem efter en liten runda på burlöv center med mamma&syster. Skulle visa mamma vad jag ville ha när jag fyller år och så.
Dagen har varit lång och rätt jävla tråkigt haha menmen imorgon slutar jag 13.30 så man får se dt på den ljusa sidan.

Ja nu ska jag skriva ett litterärt porträtt.


Puss sötnos♥

hemma nu

Så nu har jag kommit hem och har precis duschat. Känns jätteskönt att jag har kommit igång med någon sorts träning igen faktist. Innan tränade jag ju både simning och fotboll, sen gick de utför så jag har slappat i typ ett halvår men nu e jag påväg uppåt igen haha.
Men ja det är iaf ashärligt att gymma enligt mig, för jag ja det är något med det som bara drar mig dit. Sen ska jag yoga en gång i veckan nu också framöver, bli lite smidigare och få lite lugn i mig själv eller något sånt skit. Ska också prova på spinning nästa vecka och så får vi se hur det blir med det..

Nu ska jag snart titta på CSI, det är värsta familje programet här hemma haha alla sitter bänkade och kollar t.o.m min lilla syster (hon verkligen älskar det). Ska nog ta och göra en kopp te och äta en apelsin. Åh förresten visste ni att om man äter mycket apelsiner så blir man inte sjuk lika lätt, tommen opp!



tränar

drar till gymmet nu , skriver lite mer om dagen när jag kommer tillbaka

Bild ; lundlund.com


en sjukt bra höst väntar

I höst kommer så sjukt många bra band/artister spela i sverige, Några förslag ;

♦Erik Hassle - 30/9 - Lund

♦Green Day - 11/10 - Stockholm

♦Milow - 18/10 - Göteborg

♦Muse - 24/10 - Stockholm

♦Salem al Fakir - 6/11 - Lund

♦Pink - 10/11 - Stockholm

♦Melissa Horn - 11/11 - Stockholm

♦Lars Winnerbäck - 20/11 - Malmö

♦Deep purple - 27/11 - Jönköping

♦Takida - 27/11 - Malmö

♦Paramore - 30/11 - Stocholm (kanske bara ett rykte men man vet ju aldrig)

20/9

Tjosan

Denna helgen har varit väldigt död haha. Jag har inte direkt orkat göra någonting så ja det är det jag har gjort ingenting ;D
Menmen idag gick jag upp 9 skulle jobba, 500kr rikare nu och det klagar man inte på när man fick barnbidrag idag med hehe. Ja sen stack jag hem till emma och pluggade lite sådär. Sen nu har jag precis ätit och tjillar musik till max asså.

lovelovelove

sovdags

Med denna bilden (titta på fötterna haha 32/33 och jag kom i dom-.-) säger jag godnatt till alla sötnosar!♥


Imse vimse spindel



Titta så feta bilder emma har tagit! Överfina sen att den äter något skit är en annan sak hehe

 


.,

MEEEEEN KUK JAG KOPIERADE INTE INLÄGGET OCH PUNKLISTAN E JU ETT HELVETE

FUCK THIS

godnatt  ψ


gymnasiet

Sitter och kollar i gymnasiebroschyren nu. Man blir bara så förvirrad av alla dessa olika program asså.
Jag är ju nästan helt säker på var jag vill gå och så men tänk om jag inte kommer in? Vadfan ska jag göra då, läsa samhäll precis som alla andra människor som inte vet vad dom vill bli.. Men jag vet ju det och ja fast visst jag kan gå media också men nejtack typ.
Åh jag längtar så jävla mycke till gymnasiet men det är bara en sak som gör mig ledsen. Det är att skiljas från alla mina undebara vänner i klassen och inte träffa dem varje dag som man har gjort i flera år nu kommer kännas så sjukt sorgligt. Menmen det är likadant för alla, man träffas ju efter skolan? :)



 


...


drar till gymmet

japp sticker alltså till gymmet snart ska bara äta först, var där i måndags med pappa och vi fick ihop ett pass som tränar hela kroppen slimar den typ. Asbra att min pappa är så sjukt grym på gym grejjer eller ja han borde ju vara det. Just nu utbildar han sig faktist till pt och han e ju min pt också så det är så jääävla bra =)

Hm min dag har inte precis varit så händelserik, var i skolan från 8.30-13.30 bästa dagen hade bara 3 lektioner idag. Ja sen kom jag hem och har pluggat spanska (vi har prov imorgon) sen har jag kollat gossip girl mm det är så himla bra.

Hihi juste jag fyller år snart!


puss på er♥

 


Majaälskling och jag i lördags <3


(L)

 
Underbar <3

http://www.youtube.com/watch?v=un3xDuaHOpE

så kan det va

Det finns så mycket jag inte förstår med mig själv. Som denna ständiga ensamhet, jag är ju aldrig ensam jag har hur underbara vänner som helst, som finns där för mig vad som än händer. Jag saknar de där smsen på morgonen "Upp och hoppa gumman<3". Men jag är rädd, så fort någon kommer för nära så vill jag inte ha dem längre. Det är inget jag kan hjälpa det är bara så jag är. Och när det slår snett med dem nya så går jag genast tillbaka till dem gamla och söker tröst.
Jag är ingen hopplös romantiker, ingen romantiker alls faktist. Ibland skulle jag passa jävligt bra som kille.
let's have some fun, this beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick
Jag har bara haft ett riktigt seriöst förhållande och det var snart två år sen. Han är den killen som jag nog alltid kommer älska, den enda killen som riktigt känt mig och älskat mig för den jag var. Och jag vet att han alltid kommer finnas där för mig och jag för honom!
Men tillbaks till ensamheten, det är inte så att jag är ute efter en pojkvän.
Man kan inte kalla mig en player eftersom jag aldrig startar något med någon och om jag gör det så brukar det mest vara för att få dem att tycka om mig, sen fegar jag ur, det kvittar hur fin&underbar killen är. Det är ju inte hans fel trotts allt.. Men en sak jag är väldigt rädd för är att jag aldrig kommer kunna binda mig, hur roligt är det när man är såhär 30 och inte kan ha en pojkvän i mer än några månader.Det är ju fan patetiskt!


 


/.\

Varför trycka ner någon som redan håller på att drunkna?
Varför hälla cement över någon som redan har ett hjärta som väger mer än ett berg?
Varför sparka på någon som redan ligger ner?
Varför håna någon som redan är förstörd?

En människa klarar inte hur mycket som helst...


;

Dålig uppdatering jag vet.
Menmen jag har inte mått direkt as bra idag hehe. Och dessutom råkade jag radera nästan alla bilder från igår :(
Men jag har fan ingen ork att skriva och har typ inte sovit någonting inatt, varför sova när det finns viktigare saker att göra hihi.
Aja bilder kommer imorgon eller något




Kram♥

.

väntar på mat just nu. guud jag dör lite här, så himla hungrig.
Sen kommer väl maja snart och vi ska fixa oss lite.
Sen blir de utgång, tummen upp!



 


Outfit, haha fint att jag har på mig min jacka


Nyduschad

Har precis duschat, rakat benen och skrubbat hela kroppen med kaffesump&olja hihi låter kanske inte sådär jätte fresh men det är helt underbart:) jätte bra också om man inte har någon bodyscrub hemma så kan du bara ta lite kaffesump och bland med vilken "mat"olja som helst typ , huden blir jätte len och ett stort plus är ju att hela du luktar kaffe efter det!
Ska låta mitt hår lufttorka ochnär det är nästan tort sätter jag i lite mousse (föna håret sliter så sjukt mycket på det speciellt sen när man ska platta det efter)
Sen kommer väl maja hit eller något, för hon ville sminka mig idag så det får hon lov hihi.


Hörs senare ♥ 



 


vaknat

Vaknade runt halv tio imorse. Sen dess har jag bara tagit det lugnt..
Ja idag så ska jag väl inte göra så mycket egentligen, maja ska komma hit runt två sen ska vi ner till ip och kolla på 93ornas match.

Sen ikv blir det ju andra grajjor fedt näjs sådär!
nu ska jag typ städa, har kläder över hela golvet.







<3

Sov sött

Åh har precis kollat klart på Ghostbusters har inte sett den filmen sen jag va liten men jag tycker fortfarande att det i slutet är lika roligt haha:)
Finns inte direkt så mycket man kan skriva nu. Klockan är ju halv 2 och ja jag brukar sova för länge sen men någongång får man ju va uppe lite längre hehe.


Wow! nu fick jag upp den bilden jag snackade om innan:D med det säger jag

GOD NATT♥






Ja ni får helt enkelt fråga om ni vill veta var något är ifrån för det orkar jag fna inte skriva nu (:

.

I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.








Mah ...

Mah har lagat mat idag, det blev Kycklingwok&ris mm gott haha typ det ända jag kan laga.

Nu har jag tittat på massa kläder och hittat saker jag bara måste ha! eh och nu dampar blogg.se så jag kan inte ladda upp någon bild buhuh :( jag som har slitit med det i flera timmar typ ( jag är inte duktig i paint om man säger så)



Aja får ladda upp den senare då.

11/9

tjosan

Asså är det bara i skåne det är så sjukt varmt för att vara september !? Det är ju liksom över 20 grader och sol, jätte härligt iförsig men ja man undrar ju var hösten tar vägen.
Kom iaf hem precis från en fika i stan med hedvig, jätte trevligt att träffa henne igen! Vi har inte setts på flera månader och nu träffades vi ja över en fika då och pratade igenom allt som har hänt det senaste månaderna.
Ja och innandess var jag i skolan och det rätt chill slutade kl 14.
Nu är jag jätte trött och vet absolut inte vad jag ska göra ikv asså! Ska nog bara mysa lite med maja hihi. Imorgon blire fiest, trevligtrevligt.
vad ska ni hitta på i helgen?



Ha det bäst

ληηα


God natt

Ih så nu har jag lugnat ner mig lite haha sant denna gången. Jag har duschat och myst framför tvn med mummy. Nu sitter jag här o softar och försöker lära mig min engelsk läxa.. går ju inte så bra eftersom jag är så jävla trött hehe. Menmen jag får försöka så gott det går.
Men nu säger jag god natt för ikv och så hörs vi imorgon babes!


Puss&Kram♥

 

 

Juste kolla in min kompis blogg, hon ville att jag skulle länka så då gör jag såklart det, för jag e snäll? Saknar dig bebis(L)
http://artikeln.blogg.se/


Linnea&jag på midsommar tror jag?

 

 


stress

puh, nu har jag nästan lugnat ner mig . ne vafan vem försöker jag lura? dethar jag inte alls, jag är fortfarande jätte stressad. Fick iaf den praon jag ville ha inne i lund.
Nu ska jag mysa ner mig framför tvn och sen ska jag duscha o sen plugga så ja det blir nog en rätt sen kväll för min del.



Ha det bäst <3



Bild sen i vintras.


snabb update

Hejsan allihopa!

Nu har jag extremt bråttom ska bara uppdatera lite snabbt, ska ta tåget halv 5 till malmö så det är lite körigt eftersom klockan är kvart över fyra nu.. Ska in dit fixa prao o glida liksom.
Hm sen ska jag laga mat idag hehe får se hur det blir med det. Jag har det väldigt stressigt idaf eftersom jag ska hinna med rätt mycket så hinner inte sitta här och blogga haha


ha de bäst !

trött..

Åh jag e så jävla trött! Sitter just nu ch skriver på mitt självporträtt, det är nog alldeles för långt, vilket betyder att jag måste korta ner det imorgon :( jag är inte ens färdig än. Men jag får skriva klart det nu typ har en timme på mig, det borde väl räcka? Sen är det ju True Blood, ah underbar serie helt kär.

Juste jag fick prao på esspreso house i lund en vecka, men jag har fortfarande inte hittat för den andra veckan. och det börjar bli jävligt bråttom nu, lappen ska va inlämnad på fredag/måndag.
Nu ska jag skriva sista på mitt självporträtt







:)

Åh det är helt underbart väder ute vad kan de vara 25 grader sol? Jätte härligt iaf, slutade för en 30 min sen. och nu ska pappa skjutsa in mig till lund o så ska jag fixa prao. Vi fikar antagligen också.

Vi hörs senare





9/9

Usch har precis haft teränglöpning i skolan, jag hatar det men vad ska man göra liksom? nu sitter jag här hemma har precis duschat o ska ta på mig snat. Isabelle ska komma om 30 min så ska vi ha musik. Sen har vi något svensk "prov" o ja slutar 13.35 idag, ashärligt!
Efter skolan ska jag in till lund hitta prao o så kanske får med mig någon, lite tråkigt att gå runt där själv.


Nu måste jag verkligen ta på mig kläder haha!


Kram♥



 


trääning!

Har satt på mig tränings kläder nu och väntar på att mamma ska bli färdig så hon kan skjutsa mig till gymmet. Haha jag är så otroligt lat numera orkar inte cykla dom typ 3-4 km som det är till gymmet, men lite cred får jag väl för att ha börjat träna igen intesant?
Ja så vi hörs väl när jag kommer hem runt 9 skulle jag tro?



Kram♥





lycka

Iih jag är så lycklig nu ! Jag såg just att Takida kommer till Malmö den 27 November aah ! Visst jag såg dom i sommras med ändå jag älskar ju fan dom! haha jag ska se till att få med mig någon och lyssna fan iih :D:D





8/9

Hejhej bloggen.

Har varit i skolan hela dagen och kom hem för ett litet tag sen och då såg jag ett mail om att jag tyvärr inte kunde praoa på den platsen som jag hade ställt in mig på för det verkade gå bra ända fram tills nu. Så ja jag blev ju såklart besviken eftersom jag jättejätte gärna ville vara där och så, för det var för en veckotidning (vill jobba på en när jag blir äldre) det skulle ju vara världens chans för mig att verkligen veta hur det var! Men nej då går det inte så ja nu har jag ungefär 2 dagar på mig att hitta en eller två nya praoplatser.. Det suger ju! Iaf tänkte åka in till lund och höra lite på något café eller nåt imorgon.

Ja iaf nu ska jag skriva lite på mitt självporträtt som ska vara klart denna veckan och det går ju ganska dåligt.. usch va allt känns deppigt nu. Ne men måste verkligen skriva det bra och alla andra porträtt vi ska skriva för jag måste höja mig!
Senare ska jag åka iväg och gymma faktist, haha har inte tränat på hela sommaren o knappt något på våren heller så vi får ju se hur det går med det. Men jag behöver nog vara lite sysselsatt för att inte alla tankar ska slita mig i stycken.

Kram♥

 


7/9

Tja bloggen


Har varit i skolan och sådär. Slutade tidigare, som alltid nu förtiden. Hm sen stack jag emma och ik till Obs o Emma fixade prao plats och sånt. Juste jag ska förmodligen praoa i stockholm på en veckotidning. hihi ska bli asroligt om det nu går menmen vi får la se va.
Ja iaf jag köpte en riktigt härlig mössa, jag vet helt tidigt att köpa vinter saker men man ska passa på när det finns i butikerna hah.
Jag borde verkligen sätta mig och skriva på mitt självporträtt nu men jag orkar inte liksom. Äsch får ta itu med det senare ikv.


puss




Spexfoto


Emma&jag



Grr, Maja, Isabelle & Emma




Maja,Michelle,Rebeca,Isabelle,Emma & jag




9a!




Rebeca&jag hahaha



Maja, Adam & PB



Michelle,Jag&Rebeca  sen vanessa i svart



Maja,Michelle,Rebeca,Jag,Isabelle& Emma ♥

 


Maja,Jag,Isabelle&Emma




Maja,Jag,Isabelle&Emma



Jag&Emma en vanlig dag i skolan




Äckligt söt...




Rebeca&jag


Hemma igen

Hallå bloggen!

Kom hem nu ja för ungefär 2 timmar sen. Har ju varit i småland hela helgen på kräftskiva med min släkt. Trevligt trevligt, men nu är jag så sjukt sliten så det är inte sant! Ha sovit 9 timmar på 3 dygn och ja jag ska till skolan imorgon. kommer vara död.
Nu har jag precis smällt i mig en fet kebab, så är sprängd haha. Funderar på att sätta på en film och mysa ner mig i soffan. jo så blir det!


Ha det bäääst ♥

 

 

 


4/9

Tjaa
Slutade kl 14 idag. Vi hade vårt spexfoto idag med, haha riktigt roligt. Vi var poliser&fjortisar, hela grejjen va ju att poliserna skulle ha "fångat" fjortisarna för att det är förbjudet att va det. haha så det va rätt kul faktist, och dom människorna som seriöst ser u såhär e ju fan störda på riktigt...

Iaf så packar jag nu för jag ska till småland vid 5 med hela min släkt och ja så ska jag va där hela helgen. men nu ska jag packa klart och sen hoppa in i duschen.


Ha bästa helgen nu ♥





 

 

Haha så jävla äckligt.

 

( bilder kommer senare)


3/9

hejsan bloggen!

Ojoj inte skrivit på hela dagen men har varit rätt upptagen och så. Först skolan i 8 extremt jobbiga timmar.. Sen kom jag hem vid 4 och fixade lite saker. Har fixat saker till vårt spext foto med, mah det kommer äga! jag kommer vara så hemsk.
Jaha finns nog inte så mycket att säga, e rätt död och orkar inte skriva så nu ska jag mysa galet

pusspuss




2/9

Tja bloggen

Slutade skolan halv 2 idag, och ja då blev vi fottade. Fyfan jag hatar verkligen skolfoto för fotografen tar alltid det fulaste fotot, ne usch asså.
När jag kom hem gjorde jag lite läxor så jag inte har lika mycket att göra imorgon.
Nu kom min pappa precis hem med vår nya bil, en Ford C Max. Ja rätt lik vår gamla bil sådär men det är sweet.

Hm. Ska möta rebeca kl.5 sen ska vi fixa lite saker till på fredag och kanske fika eller något va vet jag.

Hörs sen babes <3





Plugg!

Har precis ätit och fixat klart i garderoben, hittade lite saker jag hade glömt att jag hade haha. Ne nu ska jag göra lite so och svenska. Skolfotto imorgon och jag vet inte ens vad jag ska ha på mig riktigt lyckat!











1/9

Tjohoo

Slutade tidigare idag med, så kom hem vid 3 typ. Sen har jag krängt, detta ständiga godis sug asså..
men jag jag ska snart fixa lite i min garderob för där ser förjävligt ut. Sen ska jag plugga lite så man har det gjort liksom.
Gah det är helt galet underbart väder!? typ 25 grader sol ute ah gud jag älskar det, och det är ändå den 1 september idag? Har slösat bort den fina dagen med att vara i skolan och det suger ju o ja nu sitter jag inne och chillar vid datan va fan e det haha.

Juste vi har sånt spexfotto på fredag, det är nog en av dom sakerna som jag har längtat mest efter när man går i 9an.. Vi kom först på idag typ exakt vad vi skulle vara utklädda till men det kommer äga så jävla hårt! kommer självklart lägga upp bilder om det på fredag

Ne nu ska jag ta itu med mina garderob

Kram




Någon som kan gissa vad vi ska vara?;)




God morgon

Ska snart tillbaka till skolan, tänkte bara uppdatera mig lite. Har håltimme just nu men ska tillbaka snart för att ha spanska hehe men jag kommer hem igen 15.35 eller nja jag slutar då men vi hörs runt 4.

ha det bra


RSS 2.0