Hey, soul sister

NaNaNaNaNaa.
Sitter nu och pluggar no känner att jag kan det men imorgon klockan 10.00 i en sal på andra våningen kommer jag sitta som ett frågetecken över provet som leif precis har lämnat. Känns otroligt bra detta! Höh när vi äändå är inne på skola så kan jag meddela att jag fick mvg på min svenska och vg+ på min engelska (som jag förövrigt inte trodde skulle betygsättas haha !) Slut på ord för den här gången HAJ!


Animal

There was a time when my world was filled with darkness, darkness, darkness
And I stopped dreaming now
I'm supposed to fill it up with something, something , something
In your eyes I see the eyes of somebody i knew before long long long ago
But I'm still trying to make my mind up
Am I free or am I tied up


Geraldine

Hur härligt är det inte när man bokstavligen ser dammet på golvet? Hur härligt är det att jag verkligen inte har en tanke på att faktist städa ? Jo det är redigt najs. Ska nu måla mina naglar blå och fortsätta att chilla runt i min sportbh. HAJ!


Shallow beautiful people

härliga tider och härligt väder! Jag sitter just nu i min soffa och väntar på att emma ska äta så vi kan gå ut. Innan idag hade vi nationella i matte och det gick väl helt okej. Sen åkte jag till malmö och träffade Hannes, mysigt höh.
imorgon ska jag träna på morgonen och sen jobba 12-17 och direkt efter det tar jag bussen till min kusin som blir 18! Efter det är det nog fest som gäller, blir nog hur bra som helst behöver faktist lite alkohol i kroppen skulle jag tro.


Errare humanum est

Idag var en väldigt härlig dag! Först skolan, bara chilla igenom. Efter skolan var det ut och rulla med isabelle&maja oh så skönt det var. Vädret var helt underbart och vi snackade om en jävla massa, bla om sommaren och lite roliga saker och att vi någon helg snart ska åka upp till Isabelles stuga och bara ha det bäääst:D MAH JAG LÄNGTAR TILLS 26 MAJ DÅ ÄR FAN SKOLAN SLUT FÖR VÅR DEL! Appropå skolan så kom jag preliminärt (stavningen<3) in på historieprogrammet, och alla andra saker jag sökte till, tummpen upp!
Ska försöka lägga in bilder sen vi rullade lite senare för min mobil går inte att synka med min dator så ja jag får väl kriga lite:) pusspuss

Kings of leon♥

vill ha dig

träffade magda,amandá,oliver och simon igår på vespa, sinnes gott alltså ! hade sjukt trevligt sen åkte vi till malmö och träffade fredrik och hans kompisar. Så var vi där ett tag sen började jag må dåligt så jag åkte hem ist för att följa med hem till magda :( menmen jätte kul att träffa dom som vanligt men detär inte allt för ofta det händer.
Nu väntar jag på att isabelle ska bli klar så ska vi ut och rulla med emma och bech :) Ikväll ska vi nog på bio om inte något annat kommer upp.. hehe my ass att det kommer menmen. ska visa en bild på min lejonman som jag hade för typ 5 min sen(y)


Jag får liksom ingen ordning

tänkte slänga upp ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Idag har jag verkligen stresspluggat och har haft en sån panik så det går att beskriva . Jag höll på att börja gråta när jag kom hem. Fy fan tack för att skiten snart e över. Menmen jag är klar med svenskan och kan HK provet så nu borde jag väl lugna mig lite.
Imorgon kommer bli jätte stressigt ska först gå i skolan till två sen ska jag träna och hinna duscha innan fyra då jag och mamma ska vara inne i malmö för någon fotogrej. och sen ska jag vara i lund halv 7 för att äta med Magda och Amanda, sen åker jag hem till magda och tillbringar natten där:)

nu ska jag hoppa i säng , love♥


Whoa

Sitter och gråter lite inombord, Peace&Love är för långt bort. Men vilken önskefestival alltså! Vill så himla gärna dit men känns rätt omöjligt.. När siesta är så är jag förmodligen i Belgien och hultan ja det går´inte att slå förra året så hultan e inte med på min lista ens.. Sorgsorgsorg

Förövrigt så funderar jag på vad i helvete jag håller på med.. slösar bort mitt liv på absolut ingenting, som idag t.ex jag sitter och väntar på att mina föräldrar ska komma hem så jag kan åka och träna. Vilket liv? Jag har inte ens klätt påmig.


Titta bara?!


patron tequila

Har precis kommit hem efter en rållrunda med emma&issa. Haha riktigt roligt. Innan idag var jag på påskmiddag med släkten trevligt det med ju men mane riktigt sprängd nu.
Angående inlägget under så ja visst jag mådde inte bra men jag mår prima idag igen, hatar när det är så menmen.
Haha i mitt påskägg idag fick jag pengar,nötter och det bästa anti trött piller. Nej nu ska jag fortsätta att äta nötter och vänta lite på att någon rolig ska logga in.


jag och emma när vi gungade (y)
X

Igår tänkte jag för första gången att jag älskar mitt liv. Idag vill jag skrika. Jag vill gråta.Jag vill slå min hand rakt igenom en spegel. Jag vill slå ner någon till marken och bara se den lida.
Jag mår inte bra idag. Igår älskade jag mitt liv, idag vill jag få slut på det. Jag vill inte hamna där igen. Men kanske är det den enda utvägen för att komma tillbaka som den man vill vara.

RSS 2.0