Just be simple

Ibland gör det ont. Ibland känns det inget alls. Men det ligger alltid och trycker någonstans inom mig. Du har ljugit för mig och gjort hälften av mitt liv till en lögn. Jag kan inte lita på dig.

Compliments

Sitter och lyssnar på Band of Horses som jag ska se ikv! Ska även se Johnossi för andra gången.


En glad tös,en däckad man och en allmänt cool kille på Winnerbäck i söndags!


Stereo love

20/8 means MALMÖFESTIVAAAL!!!! Jag ska dock inte in dit idag eftersom det inte händer något speciellt men imorgon är det fullt ös, veerkligen medvetslös!
Ikväll ska jag kanske till saga på kräftskiva om inte så ska jag leka med de bästa, som jag för övrigt saknar sjukt mkt varje skoldag:(SKOLAN SKA VI INTE ENS KOMMENTERA


Helgens stora tröst

in my head

God kväll! Medan jag sitter här och målar naglarna tänkte jag dela med mig av min,faktist,über grymma festlista!
ENJOY;Det nalkas alkohol!

Imorgon är det back 2 school..

hur ska det gå?

tjaena! Veckan har bestått av besök från kusinen i stockholm. Vi har varit i malmö,lund,sett bio och en hel del gossip girl, hela andra säsongen för att vara exakt!
NU väntar jag på mat och efter det ska jag,emma och isabelle ut och powerwalka lite. Hade även tänkt börja träna igen antagligen på måndag efter en hel sommar utan.

who are you

Gårdagen spenderades först med lunch i Malmö med Maja. Sen åkte jag hem till Åkarp och träffade Oskar och framåt tolvslaget stack jag ut o gled på brädan.

Håret var faktist rätt fint igår haha:D

B E B I S


for the win


Dagen har bestått av att ligga i soffan och kolla på filmer fram till klockan fyra för att senare hoppa in iduschen och sen ¨åka vidar till min kusin Lovisa om fyllde 18 idag! När jag kom hem stack jag ut och åkte på min bebis, träffade oskar och nico så stod o snackade med dom ett tag sen rullade jag hem lite över ett.

Drops of Jupiter

Så där ja, nu har jag duschat och snart fixat mig helt och hållet. Idag bär det av till Ängelholm, eller Magnarp rättare sagt:) SEEYAA!

Jump

Igårkväll stack jag och töserna till Helsingborg och skulle se Timbuktu men tröttnade rätt snabbt. Så ja efter några timmar i hgb kom vi hem till Åkarp igen vid tolv för att dra vidare på "fest" hos Hampus. Där var väl helt okej, kom iaf hem vid 3:)
Nu ska jag snart ut med Maja&Issa för att röka pipa och bara chilla!

Last night


RSS 2.0