Wanna be startin' somethin'

jag får panik och ångest för något jag inte vet. Nu drar jag och det kommer förmodligen bli jävligt svårt att få tag på mig. HAJ!

100 suns

Livet leker just nu. idagkommer bli en riktig sån där sommardag! Just nu solar jag och det sjukt varmt i min trädgård alltså.. Senare kommer Emma,Issa,Chasmine och mini hit för grillning och sånt trevligt innan några andra kommer och så ska vi ha lite trevligheter här hemma. 
PS. solvärmd mjölk är inte det godaste!

worried ground

Dagen har spenderats först med Saga och sen hemma hos isabelle k. Nu ska jag se på film och sen sova.

8.00 imorgon rullar jag&Emma mot Göteborg och Pier Pressure!

I ett hav av människor står emma&jag nästan ihjäl klämda på
Kings of leon konserten men vi var glada ändå för det var HULTSFREDSFESTIVALEN 09!

why worry?

Anna Nylin har tröttat på att leka gangster i sommarnatten och ska därför sova nu!

lpm

Hej! Jag är nyss hemkommen från Ängelholm. Där har jag hunnit träffa en jäkla massa nya människor,fika på EH, steeka på simons baksida,se hata göteborg och äta pyttipanna á la simon. En bra dag helt enkelt!
Imorgon blir det begravning och förmodligen strandhäng efter det..

Mouth shut

Vädret är helt underbart!!!! Någon som känner ironin? ´Ja men iaf nu ska jag snart ta mig in till Lund för att träffa fabian och vad vi ska göra har jag faktist inte någon aning om men något blire väl:D

var är vääärmen:(

B.Y.O.B.

Om sex dagar befinner jag&Emma oss på Pier Pressure! Snacka om awesome

Lät du henne komma närmre

Nu ska jag snart iväg till skolan för att sluta 9an! Ikväll blir det fest som aldrig förr:D

1999

Vi visade upp spexet för första gången imorse och det gick super! Nu ska jag bara ta något att äta och sen ska jag tillbaka till skolan för att köra två föreställningar,19.00&21.00. Missar tyvärr Elins student idag men jag tror hon klarar sig ändå:)
Ps. Vår avslutningsfest blir av för att Vanessa är så bra:D

the fear

Alltså duscha är nog något av det tråkigaste jag vet! Jag bara skjuter upp det hela tiden och sen så blir det som det är nu, att klockan är 23.11 och jag måste in och duscha, dazeee! nu kommer jag bli pigg så kommer jag sitta här vid datorn göra ingenting och gå och lägga mig klockan två.GREAT

ta vad du vill

Oh jag har precis gjort en spellista till P&L och den kommer gå på repeat i 22 dagar framöver:)

Peace&Love 2010 <3


Tänk om

TIMBUKTU ÄR KUNG! För övrigt fyller min syster år idag så nu kommer snart släkten och så ska vi fira henne.Senare ikväll kanske jag ska träffa Fabbe men det brors på hur länge min släkt stannar och så.

 


hours

Jag dör av hunger!! Eftersom jag slutade så tidigt så glömde jag att äta lunch.. Ja iaf jag har nog bränt min rygg, igen.haha makalöst men just nu håller jag på att göra mig iordning lite smått för att sen cykla iväg till Saga:)

hahaha ja rätt söt iaf

scrubs

ahhh! började nio idag så jag satt och åt frukost ute i solen, riktigt härligt! Seen stack jag till skolan och körde igenom spexet sen slutade vi. Så nu ligger jag och solar och dricker islatte<3 Senare ska jag träffa sagis.

rape me


vädret är underbart. spexet börjar sitta och om en vecka sitter jag på min lärarmiddag!


Idag har jag inte gjort så där jätte mkt direkt var i skolan och agerade hahah från åtta till två sen satt jag och solade, göör härliit! Menmen nu blir det gym för vinsten. PEACEφ

 


ff

heejhejhej nu är jag hemma och det blev ingen bikini:( men ja nu ska jag ut i det underbara vädret med mina småbögar, nej jag skoja jag älskar faktist dom väldigt mkt hihi men ja dom är nog här närsomheeelst, puss!

världens finaste beeld

we got love

just nu sitter jag ute och solar med mamma. Det har jag gjort sen jag kom hem runt halv fyra tiden. Dom söta fräknarna är tillbaka(hur i helvete kunde jag hata dem så mycket när jag var liten?) Nu ska vi iaf snart bege oss mot burlöv center för att handla lite gott och leta efter en bikini till mig.

jag är sååå cool!

Dancing on my own

tänkte bara lägga in en bild på mina nya älsklingar!


RSS 2.0