I miss you

Tjolahopp!
Idag var jag med min kära moder i stan, 5 timmar?! Var på jakt efter ett par råsnygga ljusajeans men kom ist hem med ett par gladiotorsandaler från barnavdelningen♥ett linne från monki, nya träningsbyxor, ett par jeans shorts från carlings, 2 par tights från bikbok och ett mintgröntnagellack.
Efter stan blev det gymmet och sen hem och bara slappa.
Imorgon ska jag möta upp hedvig i lund för lunch/fika.

happy ending

hejhejhej, ska snart ta tåget mot obs med emma och kanske isabelle också. Vädret suger idag.. Menmen sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll och så men något kommer väl upp.
Igår fick vi påsklov, jäääjää! Efter skolan stack jag o tränade skönt, det var också så jävla varmt igår helt sinnes. Ja sen på kvällen kom isabelle hit och vi gick ut o gick en jätte lång runda och bara pratade. Sen kom vi hem hit och satt i mitt kök o pratade ännu mer. Fin början på lovet.
Nej nu ska jag äta upp min morrot haha och klä på mig. Puss<3

bild sen min födelsedag höööö


Spark

våren är här våren är här våren är här våren är här... VISSTE DU ATT VÅREN ÄR HÄR?!
höhö dryg skoldag som genast mycket bättre när man gick ut och insåg att det var varmt ute:D så när jag kom hem satte jag mig i trädgården med datorn i solen. väldigt härligt.
Nu ska jag snart äta sen träna =)

everyting

Heeeej isabelle!!!
har ju inte skrivit på ett bra tag men har inte så mycket att skriva. Veckorna går fort och snart slutar jag 9an. Nationella prov hit och nationella prov dit. På onsdag gör jag uppsatsen i engelskan och efter det är det bara matten och no;n kvar...
Påsklov nästa vecka vilket är riktigt skönt! Tjejerna och jag diskuterar just nu att dra på deep bara för att se hur det är. Blir nog skoj med rätt sällskap och inställning.
Tack och hej leverpastej - alltfrånmigidag:D


riktigt fin bild sen i sommras


.,

Jag vet jag har mig själv o skylla
 Har vetat det varenda fylla
Varje gång jag skakat hem o längtat efter dig igen


Dirty little secret

Tjatjatja! Vaknade runt 12 idag vilket inte var meningen egentligen, hade satt min klocka på 10 för att jag skulle hinna till gymmet men jaag somnade om:(
Igår var iaf jag och några andra åkarpsbor i hjärup på fest/krök hos moa. Helt okej inte sådär jätte kul men trevligt att göra något spontant ibland. Kom hem runt två tiden.


hahah jag&emma igår , riiiktigt coola


All we ever do is say goodbye

Jag har precis pluggat klart eller nästan iaf:) nu väntar jag på att klockan ska bli åtta så vampire diaries kan börja och efter det blir det criminal minds.

Joker and the thief

God morgon eller ja:) Jag är ju som sagt ledig idag, men ska snart till skolan för att göra ett Np i engelska men det är bara ett muntligt så är hemma igen efter en halvtimme ungefär.
Efter jag har gjort provet ska jag till gymmet och träna sen antagligen hem och plugga.
DET ÄR SOL UTE! ha det göött


Fall hard

Drar mig mot gymmet nu , skulle egentligen jympat men det var bara ett pass halv sju och då var jag inte riktigt klar. Hörs sen


Tonight

jaha då var det onsdag och skolan är slut för idag! riktigt najs. Jag är också ledig imorgon förutom att jag har Np i engelska mellan 14-14.30 så det är väl härligt antar jag men jag skulle föredragit en tid runt tio eller elva för nu är det mitt på dagen. Äsch nu ska jag iaf göra lite engelska kanske lite So och svenska (skulle inte tro det). Även idag är det sol och nästan helst molnfritt :D åh jag börjar äntligen vakna upp hur mitt ide, antagligen skönt för människorna runt omkring mig eftersom jag har varit ovanligt tyst det senaste månaderna...

Cosmic love

sitter nu insvept i en filt, har precis tittat klart på DH, det är så sjukt bra! Innan var jag och gymmade och sprang ungefär 30 min på löpbandet så det känns helt okej:) Jag borde egentligen göra engelska just nu eller ja jag borde ha gjort det för flera timmar sen men nah tror inte riktigt jag pallar, mycket mysigare att bara sitta här och  göra ingenting så engelska får det bli imorgon.
puss&godnatt♥


skolavslutning 2009, tänk när man kan gå ut i bara klänning !


Needle and haystack life

-vakna
-skolan 8.15-15.35
-Np- svenska muntligt

-göra engelska
-äta
-gymma
-duscha
-Desperata hemmafruar


Japp så har/kommer min dag att se ut. Solen sken både när jag gick till och från skolan idag.Lycka.

natti

tjoho alla glada! just nu värker både låren och rumpan något fruktansvärt.. Men man får ju se det på den ljusa sidan, det lönar sig tillslut.:) Var alltså på gympa(jympa hur det nu stavas) ikväll och passet var riktigt härligt, ni vet när det är jobbigt men endå kul?
Har iaf tprecis tittat klart på dagens CSI avsnitt och jag måste nog erkänna att jag tyckte det var bättre förr, det går utför nu.. Nehe nu ska jag hoppa ner i min säng och läsa flyga drake.



love child

när kroppen fylls med mäktig bas mår jag som bäst!


regn&rusk

ute åker träden fram och tillbaka pga vinden. Himmeln är grå och den kvarblivna snön är mer smuts vit än snövit. Idag är det 1 mars men det verkar mer som om det vore 1 november.
puss&hej -leverpastej


RSS 2.0