.

Idag är en sån dag man verkligen inte vill vakna upp till..

Vila i frid farfar, 6/5 1925 - 31/5 2010
Jag älskar dig

helg in le picturees


på jakt efter en äng till avslutningen... hamnade jag mitt i ett rapsfält

sen kom rebeca också

...sen kom en bil

och kvar var Beta

så här såg jag ut innan jag stack igår

men sen såg jag mest ut så här hshsh


Nej nu orkar jag inte lägga in fler bilder. Ska nog dra mig ´ner och äta frukost snart. Sen ska jag umgås med mamma för det är mors daaag , har ingen present... borde köpa typ raklödder till henne eftersom jag alltid tar slut på hennes höhö:D Ja iaf sen ska jag åka och äta nånstans med mamma,mormor,morfar occh Emmsi:)

Glory days

nu ska jag dra mig mot saga för mat & lite festligheter! ´

Lucy

Goden morgonen! Idag skulle jag egentligen jobbat 10.30-18.30 men så blir det inte!*Happyface* Det gör faktist inte mig ett skit för det sista jag tänker på just nu är peengar och dessutom känner jag att jag måste vara med min mamma. Så det blir först hem till mormor&morfar o lämna emma, för hon ska sova där i natt. Sen ska jag och mamma ut i stan och bara glömma allt i nya kläder hahah...



ha såhär såg jag ut igår - ändå liide pepp



och såhär pepp är jag just nu hahahh

dobermann

Har inget annat att säga än; Family portrait-P!nk

Ha en bra fredag y'all


song2

Heeejsan! Nu är spexet i full gång och det är jobbigt på många sätt.. Menmen en rolig grej iaf.
Jag har precis gjort mat till emma och nu ska jag snart byta om för att sen cykla iväg till intensiven.Kommer avlida

Jag och Emma i påskas

undan för pundarn

Hej, ville bara säga att min avslutnings-outfit är snart complete. Idag beställde jag mina skor , dom beiga var visst slut så det fick bli dom fina blå ist, men lika bra det så får man lite färg i det hela. Nu måste jag bara inskaffa ett par big ass örhängen sen ska jag nog vara nöjd:)

Annars kan jag också meddela att min grundskoletid är Ö V E R !!!! Nu blir det spex för vinsten

Lithium

Jag vill inte gråta. Jag vill inte fälla en enda jävla tår. Men dom kommer var jag än är. Jag är tom så himla tom. Det känns som om jag drunknar och drar mitt sista andetag varje sekund. Jag vill inte veta det här.

Pennyroyal tea

Hela kroppen värker av beslutsångest. Nirvana har spelats hela förmiddagen. Nu ska jag hoppa på min cykel och bege mig mot gymmet och glömma ALLT för en timme eller två. Hejdå!

Bicycle race

Godmorgon! Igår blev det lite grillning och kubb o lite andra trevligheter, ska lägg in lite bilder sen:)
Nu ska jag snart iväg och jobba 12-16, rätt skönt! Ikv ska jag hem till Saga och senare nog in till Karnevalen med henne.

Ironic

Kom hem för ungefär en timme sen. Nu håller jag på att sminka mig och sen ska jag in till malmö för att jobba.. kill me. tror jag har stängning idag och det är jobbigt, hoppas jag slipper jobba imorgon för jag är en trött människa.
Men ikv ska vi nog träffas ett gäng och bara mysa ute på en äng med grillning, musik och kanske lekar? :D fett pepp på bränboll.
Puss på er!

Dansa med vapen

Dansa med vapen pumpar ut från högtalarna. Jag börjar om 5 min. Vad ska man säga? Livet l e k e r

Mcfearless

uppdatering of le blögg!
Långhelg , vad ska man säga mer än att den har varit bokstavligt talat FETT PEPP för min del.

Igår var jag i lomma med rebeca , sjukt random kväll.

Fredagen spenderades med mina underbara vänner minus isabelle på hotellet, sjukt najs vare.

Nu ska ni inte få veta mer om mitt liv just nu mer än att jag ska till skrylle imorn , bussen går 09.50. jag borde sova som fan men nej jag orkar inte. musik är så mkt bättre OCH facebook!<3

jag och rebbiga igår


fragile

¡Hola, ville bara säga att NP i biologi suger, adiós!

Your guardian angel

Idag fick jag sånt otroligt sug att åka utomlands med mina vänner och bara chilla på en het sandstrand på dagen och sen festa järnet på kvällen. Jag fick iden om att ta en restresa mitt i sommaren för att göra det hela lite billigare och så. Men problemet är att typ ingen av mina vänner får, så detta kanske blir nästa sommar eller vad säger ni babes?!

ser ju sådär lagom härligt ut?

VALLEBORGEN

Igår var det VALBORG och det var faktist en jätte rolig kväll. Tjejerna kom hit vid halv sju tiden och då lagade vi mat. Jag hade gjort en drink till alla som var så sjuuuuukt god hah, men iaf vi åt och förfestade här med bla uppträde och dans. vi är bäst! Senare stack vi till fredrik för ännu mer dans och roligheter.
Idag mår jag förvånandsvärt bra. Jag vaknade kvart över sju och kunde inte somna om, så nu har jag varit vaken i snart 5 timmar.. Klockan två kommer Hedvig hit och ikväll ska vi hem till underbara Saga som fyller 17, GRATTIS! Vi får la se hur jag mår imorgon.

vArNiNg FöR oTrOlIgT sÖtA bIlDeR

Isabelle inne i sin tacoos

























RSS 2.0