kung kung kung i baren

Igår var jag på 80's party, riktigt roligt faktist. Kvällen började med att jag, Hedvig och Hanna träffades hemma hos Hanna och började göra vid oss. Lite senare kom även Sara,Feffe,Nathalie och Love. Sen när klockan var ungefär halv elva begav vi oss mot lokalen där festen var. När vi kom dit var det fullt ös och det var bara att sätta igång att dansa och vara allmänt galna! Fett najs.
Nu ska jag snart ut med emma och gå med fanny (bara för jag är världens bästa kompis :):) ) och sen ska vi hem till mojje där hon och issa är. Kommer bara bli myskväll ikvällantagligen.

hedvig&jag igår <3

lovely liquorice&wipped vanilla

Har precis pluggat klart, kemi prov imorgon men det känns helt okej nu så jag orkar plugga mer. Kanske borde gå upp vid 7 imorgon och plugga lite till menmen får se , antagligen kommer jag inbilla mig själv att jag är så förbaskat grym så jag inte behöver det , fast det vore en lögn :(
Just nu håller jag på att ta fram ljusen jag köpte i lördag, luktar så himla gott! Två svarta som luktar lakrits och två vita som luktar vanlij riktigt najs! (där av rubriken). Håller förövrigt på med min fest lista på spotify också och den är faktist sjukt härlig.

s p r ä n g d


någon mer som blir så sjukt taggad av denna?

22/1

fredag; Skola som vanligt först sen åkte jag till lund för att fika med hedvig. trevligttrevligt! hade jätte trevligt satt och pratade om allt och inget , alltså en perfekt fika!efter vi hade fikat åkte jag hem för jag skulle på gympa med mamma. Sen har jag städat mitt rum . hhaha gud vad jag känner mig misslyckad, min fredagkväll har gått åt till att städa och duscha ungefär medans andra är ute och festar eller bara har allmänt roligt med vänner.

Imorgon blir det iaf lite mer Anna dag, ska upp och gymma direkt på morgonen sen ska jag och mamma till stan, riktigt länge sen jag var i stan med min mamma faktist så det ska bli mysigt! Sen e det P A R T E Y med mina gulliga flickvänner!:)


dayd

oj herregud tiden bara flyger iväg visst. Det känns som om jag kom hem från skolan för 5 minuter sedan men nej det var nästan en timme sen nu! Äsch ska bara ta det lugnt orkar inte läsa i mina böcker så det får väl bli nån annan gång. Skulle egentligen tränat nu men pappa är i Göteborg så han kan ju uppenbarligen inte köra mig hehe.
Morfar fyller år idag så jag ska dit ikväll och fira honom.

CSI om 10

har precis kommit hem från gymmet,riktigt skönt att få träna :) Nu börjar csi snart och efter det är det ju ph så jag kommer vara bänkad framför tvn ikv *host som alltid* menmen det gillas sten hårt!
kommer nog inte uppdatera mer idag så vi hörs imorgon♥


bad boys spinning my mind

Kom hem från skolan för mer än en timma sen och har bara tagit det lugnt, sla faktist fortsätta att göra det. På tvn rullar musikvideos på mtv.
Idag började skolan för min del och det känns faktist inte så jätte jobbigt att vara tillbaka eftersom jag tröttnade på att inte ha något att göra under lovet så man kan nog säga att jag fick nog med ledighet,  fast jag skulle nog inte klagat om jag hade en vecka till.




hemma och åker iiväg igen

kom hem för ungefär en halvtimma sen och nu ska jag snart dra igen. När jag ändå var i stan passade jag på att titta i lite affärer och gaah detta är inte rätt tid att vara pank. Men som tur är får man pengar snart igen och då måste jag bara handla!!!
Nu ska jag iaf dra på bio,den börjar om mindre än en timme så det är bara att åka tillbaka till stan.


10/1

Tja, nu har jag fixat klart mig, har för en gångs skull sminkat mig. Ska snart in till jobbet och fixa min timrapport så jag kan få lön, höh dumma anna glömde det förra månaden ¨så ingen lön där nej -.-
ikväll ska jag på bio och se Avatar, alla säger att den är sjukt bra så man får väl hoppas det . Nu ska jag dra så vi hörs senare.

haha jag ser asfet ut , tummen upp för det


M U S I K

Några sjukt härliga låtar, vissa nya , vissa gamla men lika bra ändå :)
 
Ke$ha- Party at a rich dude's house


Johnossi- Summerbreeze


30 seconds to mars- Kings and Queens


Pixie Lott- Cry me out


Enjoy♥


9/1

Hejsan!
Lite dålig uppdatering men jag har varit "upptagen" var fröst på gymmet imorse och efter det åkte jag direkt till mormor&morfar med min mamma&emma. Rätt mysigt faktist, handlade och tittade på film. Nu är jag iaf hemma och tror jag ska vara hemma ikväll också. Jag vet jag är så himla tråkig! men så är det när det är vinter och as kallt ute , man vill ju bara ligga inne dricka te och mysa under en filt.


osminkad som vanligt,gotta love it (kände mig riktigt ful så därför jag tittar ner)


8/1

god morgon, god middag & god kväll

Idag har jag gjort absolut ingenting (igen). Drog hem till Emma innan och va med henne&issa. Och ja vi gjorde inte så mycket spelade Sims(haha) och sen spelade vi tv spel. Wiiiho nej men helt ärligt vi har inget bättre för oss. Dom har nu dragit och ätit med michelle , ville också följa med dels för att man gör något om man går ut och äter och dels för jag inte har träffa michelle på jätte länge , saknar henne ju! Men nej såklart är jag pank :( så nu kommer jag antagligen inte göra något ikväll heller för det ser rätt dött ut på fest fronten och jag orkar inte bara vara social med random folk så nej stannar hemma.

hörs later♥


aktiv? efter idag så

Så nu ska jag sätta igång och blogga påriktigt vara aktiv och allt det dära. Det blev ju ett avbrott menmen nu börjar skolan snart igen och det känns som jag kommer få lite mer ordning då :)
Jag måste ändra massa saker på bloggen också eftersom min header suger , ööhm rosa bakgrund?! thats so not me. Typ bakgrund svart och en massa fula sjuka bilder på mig själv i headern borde göra susen höhö-.-

men så länge blir det pusspuss!

RSS 2.0