18:31

All the alcohol in the world would never help me to forget


Man in the mirrorska bege mig mot mormor&morfar om ett tag. eller ja rätter sagt nu. fedt najs! hoho ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. lite tråkigt så där men sånt är livet.

There goes the fearmaah

usch jag uppdaterar inte för mitt internet inte funkar och jag har massor av bilder jag vill dela med mig av :( får riktigt adhd anfall snart, höll på att slänga datorn i golvet igår och jag har gjort allt i min makt för  att få internetet att funka men neej!

What's the Point


20:18

Read my eyes just like a diary
Oh remember, please remember


Sicko

Sitter här och snörvlar med The Kooks i bakgrunden. Hemma från skolan första gången på ungefär två år... det säger sig kanske att jag har panik just nu? Jo verkligen, måste till skolan även om jag inte är frisk imorgon eftersom jag har mitt första nationella prov i svenska då. På tal om ingenting är jag absolut inte hungrig vilket är konstigt eftersom jag inte har ätit ordentligt på tre dagar. Nu ska jag titta på film.
L A T E R♥

7kling


hejhejhej! Jag har blivit "sjuk" fast det vill jag inte erkänna. Mamma har förbjudit mig att lämna huset och ddet är ju förvisso bra eftersom jag måste bli frisk till på måndag igen. Man har inte tid att va sjuk för då hamnar man back som fan! Jag har tre prov nästa vecka varav två är NP men ja.
Igår var vi hemma hos bech på krök, rätt torrt i början så maja och isabelle drog ungefär direkt igen. Jag och emma stannade tills klockan blev ett. Kvällen innehöll massor av skratt och mobbing av olika slag. Förövrigt kom vi underfund med att alla har talfel på ett eller annat vis.
nu ska jag fortsätta titta på johan falk och dricka te i massor

Fika

Slutade skolan för ungefär en timme sedan. Jätte skönt att sluta såhär tidigt mitt i veckan.
Nu sitter jag med mascara runt hela ögonen och ska snart dra mitt arsle mot tåget (snälla gud låt tågen gå) och möta upp saga för en fika i malmö. Jag ska nog också ta en liten shopping runda eftersom jag vill ha lite nya saker och behöver nytt smink, pressade precis ut det sista ur min foundation som jag har haft sen i sommras?!
Menmen måste röra mig nu


1/2

Första februari idag! riktigt härligt enligt mig, för då betyder det att det snart är vår och efter våren kommer S O M M A R E N :D och jag går äntligen ut grundskolan. På tal om skola så var det sista gymnasieansöknings dagen idag och för min del blev det Historieprogrammet på Katte som förstahandsval:).
Jag har precis varit och gympat eller jympat hah jag kan inte bestämma mig hur man stavar det.  Så nu har jag duschat och ligger i min säng och väntar på att CSI ska börja.


En till bild sen i fredags ; Jag,Anna,Hedvig,Sissa & Hanna


RSS 2.0