BYTER!

ni hittar mig här nu:
http://zeasn.bubbleroom.se/
http://zeasn.bubbleroom.se/
http://zeasn.bubbleroom.se/

www.zéasn.bubbleroom.se
(länk finns mellan : och hjärtat)

blä

God kväll! Har inte gjorts så mycket idag, sovit mest. Nu ska mamma dra iväg mig och mitt feta arsle till simhallen så att jag kan  få lite motion.

Mini och jag hemma hos henne i lördags:)

feel it

Tja´! det jag vill säga är att jag ska ha världens bästa kväll för nu drar jag iväg till mini med flickorna och..olle haha! O sen ska vi vidare. Sup bra!

Undone

"Everytime I see you
I fall apart
brick by brick
Everytime I hear somebody
say your name
I fall apart
brick by brick"

Anna Nylin


Ja snart är denna extremt jobbiga vecka över och övergår till h e l g ! Ja denna helgen ser exakt ut som helger brukar för min del. Alltså alkohol,dans och förhoppningsvis mycket skratt.
Har inte så mycket att säga mer än att jag har världens bästa vänner. Utan er skulle jag nog varit borta för länge sen<3

scholahopp

hahah ska börja med en liten grej vid namn GISSA PLATSEN. (kolla på bilden o gissa var fan jag befinner mig)


lawless darkness

Jag har haft en jättebra helg, förutom en liten händelse i lördags.. I fredags var jag på fest hos Edvin och det var trevligt. Ett litet minus var att det tog oss minst 30 minuters gång att komma dit..
I lördags var jag  bakis som ett as så jag ringde jobbet och sa att jag var sjuk. Sen drog jag ut för en liten runda i det fina höstvädret med mamma och emma. Sen begav jag mig hem till maja för lite förfriskningar innan vi drog vidare till Jessica för fest!superbien
Igår var jag också relativt bakfull och klädde inte på mig fören klockan slog åtta då jag cyklade iväg till lomma för att ha en mysig filmkväll med Saga och Kirre.
OCH IDAG HAR JAG VARIT HEMMA.TATT EN TRIPP TILL IKEA MED MAMMA OCH SEN PLUGGAT HISTORIA.... JAG VILL BRÄNNA BOKJÄVELN PÅ BÅL JUST NU. HA D

Ridin' solo

HA EN BRA FREDAG ALLA, FÖR DET TÄNKER JAG HA!

For emma

E M M A F L O T O W 16 HÖSTAR

Är precis hemkommen efter emmas brakFeSt. Vi hade sjukt kul som vanligt, en himla massa skratt. Av mig,issa och maja fick hon tre ringar, ett armband och ett sånt nagellack som spricker,fett som tusan! Ja hon tyckte om det och ja hon är fan bääääääst! (Märks det att jag inte har så mycket att säga eller?)
Så grattis hjärtat. Du är viktigare än syre, jag älskar dig!
practice makes perfect

Mådde inte så bra idag. Skulle egentligen slutat vid 4 men mamma hämtade mig vid halv 1 så åkte vi hem. sen dess har jag sovit,tittat på matprogram,ätit och sovit lite till..
jag vill bara ha helg nu! Har ännu en fullbokad helg framför mig. På fredag ska jag på fest hos en i min förra klass(HiP) och jag känner på mig att det kommer bli lyckat! På lördag ska jag och cheyerna på förfest hos Jessica och sen ska vi vidare till polhems inspark.


Åh mina nya skor!


Not again

I've been wanting to die, just so you know
Trying to show them all how I'm alone
I've been hating my bedroom in the night

I've seen heaven and hell with you
I believed the lies you said were true
I've been trying to grow, I've been holding on
I've been trying to be strong

How dare you break my lonely heart
And dance on the piecesRSS 2.0